Philip Leflot Pur Sang Catering

“De kracht van een team is elk individueel lid … de kracht van elk lid is het TEAM”

Philip Leflot biedt met zijn bedrijf ‘Pur Sang’ zijn diensten aan om mee te werken aan uw droomfeest.

U heeft een communie, een huwelijk, een bedrijfsfeest, maar ook een doodgewone bbq of verjaardagsfeest … ?


Philip zoekt, indien dat nodig is, samen met u naar de geschikte locatie .. maar weet dat het ook bij u thuis kan …

Catering Pur Sang schuift graag bij u aan tafel om samen t ebekijken hoe u uw feest of event ziet… Hoe klein of groot de organisatie ook is…

Wij stellen onze geavanceerde opgebouwde kennis, kunde, ervaring en netwerk volledig ten dienste en dat met de vereiste knowhow en passie.

Culinair wordt U in de watten gelegd.

Uw belang is ons belang!

Kortom, DE partner om uw feest / event tot in de puntjes te begeleiden.


Als jarenlange Ops Manager van vooraanstaande cateringbedrijven (Gourmet Invent, Silverspoon, Traiteur Lorier, Studio 100 en vele anderen) is dit voor Philip Leflot een extra wending om zijn knowhow en savoir-travailler te delen met de wereld van de feestvreugde.

Onze decoratie architect wil de indeling van uw eventruimte mede ontwerpen om een ​​sfeer te creëren die ontworpen met de smaak van u als klant. Chris biedt u keuzes in kleuren, materialen, accessoires, passend bij de te decoreren ruimte.

Om het project uit te voeren, begint hij door de locatie te bezoeken en u als klant te ontmoeten om jullie behoeften en vereiste te kennen.
Chris analyseert de middelen en mogelijkheden van de locatie, bereidt voorlopige plannen voor, keurt deze goed, evalueert de kosten van de werken en voert de definitieve plannen uit. Chris Geurs is een ‘krak’ in zijn vak .. eenvoud en volop klasse hand in hand …

Voor verder info informeren wij u graag.