Heeft u niet altijd een idee hoe u uw gasten of uzelf wil verwennen ?
Kent u ook niet altijd de vele mogelijkheden om een feest of event te organiseren ?

Wij stellen u een aantal van onze Concepten voor zodoende u zelf kan kiezen en verder informatie kan opvragen …

Droom reeds van uw feest terwijl u de concepten en al het lekkers leest ..

Yakiniku
druk hier

Iedereen is meestergriller met de Yakiniku. Wie wel eens een foodfestival heeft bezocht, kent het wel, de hele dag word je bedwelmd door heerlijke barbecuegeuren. Subtiele aroma’s van rokend hout en sappig bradend vlees. Maar dan de gemiddelde buurtbarbecue, ai-ai-ai: hoge vlammen en stinkende dikke rookpluimen, met rauw en verbrand vlees als resultaat. Dat is nu verleden tijd, want met de Yakiniku is iedereen een meestergriller!

Eens iets anders dan anders… een BBQ en toch ook geen BBQ.. maar oh zo lekkere vis en/of vlees ..

Een formule waarbij we verder gaan dan een simpele BBQ, maar zelf culinaire gerechten kunnen serveren voor een groot volume. Alles hangt af van uw budget en keuze.

Enkele voorbeelden van gerechten .. koud en/of warm..
… Traag gegaard buikspek met een marinade, creme van rode biet, mosterdzaad
… Gebakken zeebaars op gerookte risotto
… Tartaar van Coquille met frisse créme van erwten en pluktuin-kruiden
… Vitello-tonato 2.0 (Kaflsmuis-Bonito)
… Surf & Turf “Tagliata meets Wild Argentina shrimps”
… In hooi gegaarde Dunne lende met rattatouille & Pommes Eventail
… 21 dagen gerijpte Picanha (rundsvlees) met huisgemaakte ratatouille en rozemarijnaardappeltjes
… Oester “Gillardeau Yakiniku-style”
… Surf & Turf “Tagliata meets Lobster”
… Beef 2020 met infuus van Truffel , Shiitake & Pommes Eventail
… Mont d’or Garni met breekbrood
… Chunky Brownie met in pel gegaarde ananas & gerookte Griekse yoghurt

Fancy diner a table

Klassiek en toch ook niet … een diner aan tafel waarbij u versteld staat van hoe we de gerechten tot bij u brengen.. klassiek en toch met een moderne toets.
We brengen uw stijl naar uw feest of event.. Tafels en stoelen, een decoratief element.. en dan een topmenu waar u de vingers van aflikt..

Droom even mee… aperitief met leuke hapjes.. speels en zo lekker..

Voorgerecht warm of koud geserveerd aan tafel.
Hoofdgerecht of zelfs een soepje ertussen ? Saus aan tafel geserveerd, repasse indien u het wenst..
Van simpel naar geraffineerd …

Enkele voorbeelden van gerechten .. koud en/of warm..
Voorgerechten …
… Asperges op Vlaamse Wijze
… Garnalencocktail
… Gelakte kalfswang met spitskool, wortelrassen, lente-ui
… Tomatenrassen met  mozarella, basilicum, groene kruidencrème en Ibericoham
… Graved lax, gepekelde groentjes, fregola, gel rode biet, krokantje van rode biet, crème van lavas, bloedzuring
… Kalfstartaar, groene kruidencrème, Griekse yoghurt met inkt, groene crumble, eetbare viooltjes en citrus afrikaantjes

Hoofdgerechten …
… Onglet, dikke friet, sjalottensaus, kropsla
… Kabeljauw met prei, witte wijnsaus, krielaardappeltjes
… Stoofpotje van varkenswangen, appelcompote & kroketjes
… Crème bloemkool, traaggegaarde polderhoen, pommes fondant, gebakken bloemkool, jus van gevogelte
… Gebakken coquilles, gegrilde asperges, crème boerenkool, bimi
… Geroosterde tarbot, crème aubergine, koolrabi, warmoes, gebrande zilveruitjes, ratte aardappel met groene creme, beurre noisette.
… Holstein op de Josper, spitskool, gebrande artisjokken, crème van mais, jonge spinaziescheuten, aardappelwafeltjes, zwarte look

Desserten …
… Dame Blanche ‘anders dan anders’
… Chocolade moelleux met rode vruchten en kokos-ijs
… Trifle van mascarpone en kersen met crumble van pistache
… Crème mascarponé, crumble chocolade, vingerkoekjes, rode vruchten, sorbet van aardbeien, granite van koffie
… Traaggegaarde rabarber, gebakken melkvel, gel van frambozen, ijs van hooi, witte chocolade, vlierbloesem

Maar laat dit niet alles zijn.. er is veel meer ..

Sharing concept

Niets is zo aangenaam dan alles te delen met vrienden of tafelgenoten…
Potten en pannen op tafel en smullen maar ..

We gaan van koud over warm zo naar zoet .. de ganse tijd lekkere dingen op tafel.. de tafel ontploft van alle potjes en pannekes..

Enkele voorbeelden van gerechten .. koud en/of warm..
Voorgerechten …
… Gegrilde groene asperges met burrata en tuinkruidenpesto, tomatenrassen
… Vitello Tonato met rucola en vers zuurdesembrood
… Zeeuwse kreeftensalade met jonge aardappeltjes, beurre blanc, vlierbloesems
… Voorjaarssalade – Ceasar style
… Puntpaprika’s, crème aubergine, oesterzwammen, basmatirijst, feta
… Gerookte zalm, ‘Nordic style’
… Gevulde avocado’s met paling geserveerd op ijs

Hoofdgerechten …
… Kibbeling met verse tartaarsaus
… Worstjes van kip, snijboontjes en oma’s aardappelen, siracha saus
… Kippenbouten met dragon, erwtjes, spek, kropsla en champignons, pommes allumettes
… Nasi goreng met gelakte kippespiesjes, spitskoolsalade
… Gegrilde langoustines
… Spicy rog, kaffirlimoen, bieslookbloemetjes
… Orecchiette met kalfswang, tomaat & rucola
… Lamsgehaktballetjes met orzo, salie & pecorino
… Tajine met kip en gezouten citroen, turks brood, miniwortels
… Spaghetti met Zeeuwse schelpjes
… Cote a l’os met groentecarpaccio, dikke friet, bearnaisesaus en zelfgemaakte mayo

Dessert …
… Chocolade brownie voor de hele tafel met frambozen en vanille-ijs
… Griekse yoghurt met rozenvinaigrette, rood fruit en amandelijs
… Rijstpap met mango en kokos en matchapoeder
… Café glacé met koude koffiesabayon en amandelkoekjes van Jules Destrooper
… Apple Crumble met kaneelijs en vlierbloesem
… Cheesecake met rabarber en aardbeien

Walking diner served style

U wenst een gezellig feestje waarbij u uw gasten culinair wenst te verwennen … Alle voeding en de drankjes worden rondgedragen . geen moeite meer doen om naar een buffet te wandelen en zeker geen keuze stress meer 😉

Enkele voorbeelden van gerechten .. koud en/of warm..
Voorgerecht …
… Ceviche van wijting met jus van duindoornbes
… Geroosterde sardientjes met rode biet en mierikswortelcrème
… Citroengras lolly met lamsgehakt
… Ambachtelijke garnaalkroketje met citrusdip
… Mini vitello tonato
… Gemarineerde kippespiezen met couscoussalade
… Taco’s met vlees en vis
… Asperges gegrild met mimosa van ei, kruidencrème

Hoofdgerecht …
… Fajitas met rundvlees en chimichurri saus
… Varkenshaasje, ratte-aardappel, witloof, picklescrème
… Geroosterde steak, papaya, avocado en kokoscrème
… Cote a l’os, watermeloen, pas de bleu en basilicum
… Gelakte lamsnek met jonge primeurgroentjes en crème wortel
… Gegrilde octopus met crème van erwtjes en puree van bladspinazie
… Zeebaars, ratatouille, Griekse pasta en créme van pikante pepers en paprika

Dessert …
… Cafe glacé, koude koffiesabayon, koffiegranite, Jules Destrooper koekjes
… Ananas smoothie
… Trifle van kersen, rabarber, aardbei en Griekse yoghurt
… Crème mascarpone, rood fruit, koekjes, chocoladecrumble, citrus sorbet
… Rijstpap met mango en kokos

Als het net wat chiquer mag zijn …

Walking diner buffet style

Of als we gaan voor een vrije keuze … Mooi gedecoreerde buffetten..
Keuze mogelijkheid all the way .. Voor kleine en grotere gezelschappen…

Enkele voorbeelden van gerechten .. koud en/of warm..
Koude gerechten …
… Ceasar salade, dressing, croutons, appelkapper, rode ui, parmezan, ei, sucrine, traaggegaarde kip
… Oosterse couscoussalade met tamarinde dressing, noten, rozijnen, abrikozen, koriander
… Gerookte zalm , Nordic Style, vlierbloesem, Griekse yoghurt
… Tomatensalade met za’tar
… Gegrilde asperges met burrata
… Salade van artisjok en asperges
… Tostadas & Pinchos
… Carpaccio van rode biet met een crème van feta en chips van ganzenlever
… Tomatenrassen met mozzarella, rode basilicum, rode kruidencrème en Ibericoham
… Citroen risotto, makreel, Parmezaan, warmoes

Warme gerechten …
 … Indiase viscurry
… Chili con carne met  zuurdesembrood
… Marokkaanse wortelsoep met humus, miniwortels, Marokkaans brood, sesam
… Dorade – Ibiza style (rode puntpaprika’s, aardappelschijfjes, venkel)
… Lamsschouder met jonge primeurgroentjes
… Speenvarken met salade groene boontjes,en rosti
… Gebakken kabeljauw, gekonfijte sjalot, crème van rode biet, witte wijnsaus
… Crème bloemkool, traag gegaarde polderhoen, pommes fondant, gebakken bloemkool, jus van gevogelte

Desserten …
 … Kersenfrangipane met citroencrème en basilicum
… Cheesecake met rabarber en aardbeien
… Griekse yoghurt met rozenvinaigrette, rood fruit en amandelijs
… Crèma Catalana
… Tartelettes Citroen met pistache
… Geroosterde ananas met vanilleroom
… Pavlova met aardbeien en suikerspinnetje
… Granita’s van aardbeien en frambozen
… Aardbeien met sneeuw van witte chocolade
… Witte chocolademousse met kletskopjes
… Mascarpone met rood fruit, speculoos
… Panacotta van rode bosvruchten met een witte chocoladesaus

 Showcooking …
 … Avocado’s opgevuld op schilferijs, groene appel, zuring, citrustoetsen
… Gegrilde asperges, sucrine op de grill, parmezan, groene kruidenolie, crème lavas
… Entrecote op de BBQ of Yakiniku, hooi, frisse kruidensalade en bloemen, jonge wortelrassen
… Club sandwich met pulled pork, pickles, gepekelde groentjes

Streetfood

Een personeelsfeestje.. een borrel met vrienden.. of even net dat andere.. Streetfood..
Lekker met je handen eten of in biologisch afbreekbare materialen…

Enkele voorbeelden van gerechten .. koud en/of warm..
Slow&Lo
Generally, slow-cooking means any food preparation method which relies on using low-heat for a long amount of time. Barbecues, smokers, luau pits, and low-heat ovens could all qualify. The benefit of slow-cooking, generally, is that food becomes incredibly tender, as all of its connective tissues break down. Also, flavor can infuse over time and provide deeper results than with virtually any other method. Lastly, long-cooking times create a celebratory atmosphere where food is the focal point of a social gathering.
Slow and low gesmoord everzwijn – pruim – pikante mosterd mayo – huisgepekelde rode ui –    aardappelpuree

Mexican
Grab lunch by the taco … Designed to offer our customers a vibrant, flexible, fast and fun dining option that truly competes with the best on the High Street, our chef development teams have developed the Mexican Kitchen. There are seven creative combos in three different ways, either hand held as a burrito, tacos or piled high in a bowl.
Our customers get to finish the dish just the way they like it, hot and spicy or cool and tasty. The different combos offer a great range of flavour sensations from lime and sweet chilli prawns through to smoky pulled chicken and when combined with healthy Mexican veggies and rice make a really balanced and satisfying meal. Tempting sides of nachos, salads, churros and drinks all add to the excitement of the offer.
Slow roast pulled kip – chipolata – taco – guacamole – tomato salsa

Platini
The wide-ranging menu features authentic Indian cuisine that would typically be served in India. Serving the finest Indian cuisine in a sleek, contemporary setting and combining traditional favourites with the new wave of exciting flavours and innovative ideas sweeping out of the sub-continent, this is the apogee of Indian dining.
Tamil Nadu groenten curry – biryani rijst – poppadum

Pop Pies
We wanted to explore how to make these ever-popular eats more visually interesting and therefore attention-grabbing. There has been a resurgence in comfort food. Pies have been on our menus for years, they are always    great sellers, often hand held so perfect for grab and go and have a sensible price point.
Everything evolves but you can’t keep a great idea down. Pop Pies have been designed to offer a range of  pies to suit all tastes, be they traditional or fashionable and all budgets whether thrifty or tremendous.
Geitenkaas – rode biet – pickled walnotentaart

Rock your Mama
is our new striking oriental concept fusing popular high street brands Roka and Wagamama. It was created by one of our exceptionally talented young chefs Lucy. It’s all about creating an energy and atmospher, from the sizzling sounds of our chefs cooking to the wonderful smells and aroma that Rock your mama gives off. It brings our chefs closer to our customers and provides a real sense of theatre. It showcases punchy flavours and it delivers real value for money.
How does it work?
You choose your noodle, rice or salad base. Pick a protein such as oriental salmon, marinated tuna, chicken, pork belly, duck or tofu. Dress it up with a whole host of seasonal Japanese extras from edamame beans to tempura vegetables. Then have it all freshly cooked in front of you in a matter of minutes.
Teriyaki Noordzeevis – kleefrijst – pack soy – RokaMama house dressing